Újszülött fotózás

A babák első két hetében érdemes elkészíteni a fotókat, hiszen ekkor még leginkább alszanak, kevésbé reagálnak a külvilág zajaira, azonban ilyenkor is előfordul, hogy érzik, hogy most valami különleges történik és érdeklődve, ébren vannak a fotózás alatt. Mi nem erőltetjük a szundizós fotókat, ugyanolyan édes képek készülhetnek a kíváncsiskodó babákról is mint az édesdeden alvó társaikról. Maximálisan alkalmazkodunk a baba igényeihez, technikai szünet (etetés, peluscsere vagy csak anyához bújás) bármikor beiktatható.

Fontos, hogy a baba komfortosan érezze magát, hiszen így lesz “együttműködő”, ezért próbálunk minél kevésbé beavatkozni a napirendjébe, az időpontok egyeztetésekor erre mindig figyelünk.
Ha valami miatt kicsúsztatok a két hétből, természetesen utána is elvégezhető a fotózás, de akkor már nagy valószínűséggel ébren lesz a baba.
Számos horgolt/kötött kis ruhánk, állatkás “jelmezünk”, kendőnk, takarónk, tüll szoknyáink és egyéb kellékeink teszik egyedivé és változatossá a fotókat

25

Fotó