Információk a fotózásokról!

Időtartam:

A fotózások időtartama nagyban függ a választott kép darabszámtól (hiszen minél több fotó készül, annál több a lehetőség átöltözésre és több kellék is használható), de nálunk nincs időkorlát. A lényeg, hogy gyönyörű, természetes fotók készüljenek úgy a babákról, gyerekekről mint a felnőttekről. Általában 1-2 órát érdemes rászánni, nem siettetünk senkit, egy délelőtt/délután csak egy fotózást vállalunk.

A képek kiválasztása:

Nálunk minden esetben Ti döntitek el, hogy az elkészült képek közül melyeket szeretnétek kérni retusálva, ráadásul mindezt otthoni, nyugodt környezetben tehetitek, mivel az összes nyers fotót, online elérhetővé tesszük számotokra.

Kismamafotózás:

Erre a legideálisabb időszak a 7-8. hónap, amikor már szép gömbölyű a pocak és a kismama is energikus még 🙂 De természetesen lehet korábban is vagy akár később, ahogy kényelmes.

A fotózás történhet saját utcai ruhában, de arra is van lehetőség, hogy szolid fehérneműkkel, tüllökkel kihangsúlyozzuk a női test csodáját. Egyénfüggő, hogy ki hogyan szeretné megörökíteni ezt az időszakot. Semmi sem kötelező.

Újszülött fotózás:

A baba első két hetében érdemes elkészíteni a fotókat, hiszen ekkor még leginkább alszanak, kevésbé reagálnak a külvilág zajaira, azonban ilyenkor is előfordul, hogy érzik a babák, hogy most valami különleges történik és érdeklődve ébren vannak a fotózás alatt. Mi nem erőltetjük a szundizós fotókat, ugyanolyan édes képek készülhetnek az érdeklődő babákról is mint az édesdeden alvó társaikról. Maximálisan alkalmazkodunk a baba igényeihez, technikai szünet (etetés, peluscsere vagy csak anyához bújás) bármikor beiktatható.

A lényeg, hogy a baba komfortosan érezze magát, hiszen így lesz “együttműködő”.

Fontos, hogy a napirendjébe minél kevésbé avatkozzunk bele.

Ha valami miatt kicsúsztatok a két hétből, természetesen utána is elvégezhető a fotózás, de akkor már nagy valószínűséggel ébren lesz a baba.

Számos horgolt/kötött kis ruha és állatkás “jelmez”, kendő, takaró, tüll szoknyák és egyéb kellékek teszik egyedivé és változatossá a fotókat.

Babafotózás:

4-5 hónapos kortól már bármikor gyönyörű képek készülhetnek a babákról, hiszen folyamatosan fejlődnek, ügyesednek, érdeklődnek.

Ha már hasalva megtartják a fejüket könnyen mosolyt csalhatunk a szülőkkel közreműködve az arcocskájukra. A legédesebbek a fél év körüli babák, róluk lehet igazi klasszikus, képeslapra illő babafotókat készíteni. Már élvezik a fotózást, mosolyognak, kacagnak, de még nem hagyják el a helyszínt 🙂

Természetesen érdemes megörökíteni az első önálló lépéseket, az első szülinapot és onnantól kezdve már bármit, hiszen hétről-hétre változnak, nőnek, hamar elszaladnak a kisgyermekkori pillanatok.

 Egy kis segítség a csomag választáshoz:

Természetesen ahogy Ti szeretnétek, mi csak egy kis segítséget szeretnénk adni, hogy könnyebben tudjatok dönteni a csomagok között.

10 db: ebben maximum 2 szett ruhát (akár sajátot is) érdemes használni, baba- és gyermekfotózásnál 1-2 családi fotó is készíthető. (De lehet akár az összes csak a babáról vagy az összes csak családi)

25 db: ebben már 3 szett ruha (akár saját is) használható, több kellék teheti változatossá a portfóliót. Itt már belefér több családi fotó is.

40 db: 3-4 szett ruha, több kellék és akár több saját ruha is használható. A családi fotóknál lehet komolyabb, vidámabb, csak apával, csak anyával stb.

Mivel nincs időkorlát, ezért akár a 10 db-os csomagnál is lehet többször átöltözni, de akkor szettenként csak 2-3 fotó készül.

Lehetőség van egyedi darabszámú fotót is kérni egyedi ár alapján.

Egyéni fotócsomag áraink

Kis csomag: 19.000 Ft
10 db retusált fotó egyedi képes DVD-n átadva.

Közepes csomag: 29.000 Ft
25 db retusált fotó egyedi képes DVD-n és fotópapírra nyomtatva átadva.

Nagy csomag: 39.000 Ft
40 db retusált fotó egyedi képes DVD-n és fotópapírra nyomtatva átadva.

A nyomtatás 10×15-ös fotópapírra történik.

Lehetőség van 13×18-as, vagy A4-es méretű képek megrendelésére is.

Állandó akcióink

Ajándék szülinaposnak:
Gyermek szülinapi fotózásnál megajándékozzuk az ünnepeltet,
választható 5%-os kedvezmény a kiválasztott csomagból, vagy ajándék a torta a tortás képekhez (kivéve a “Kis csomag” választása esetén).
+ ajándék montázs fotó

Újszülött ’emlék-kép’:
Újszülött fotózáshoz 1 db ajándék montázs fotó a baba születési adataival.

Hűség akció:
A visszatérő megrendelőinket 10%-os kedvezménnyel ajándékozzuk meg, ami már a második fotózástól érvényes.

Ajánlatkérés óvodai, bölcsődei, iskolai fotózásra

Ajándékozz fotózást!

Ha egy igazán egyedi és személyes ajándékkal szeretnél meglepni valakit.

Baba születésre, keresztelőre, születésnapra, évfordulóra, Anyák napjára, vagy bármilyen alkalomra tökéletes, és örök ajándék egy fotózásra szóló Ajándékkártya, melyet minden fotó csomagunkra megvásárolhattok az alkalomhoz illő kivitelben. (személyes átvétel és postai küldés is lehetséges)

A kártya a kiállítás dátumát követően 1 évig felhasználható bármilyen fotózásra.